21 mai 2010

PUNCT DE VEDERE AL SCMD FILIALA 1 TIMISOARA

Punct de vedere al SCMD-Filiala 1 Timisoara, privind necesitatea intensificării activitătilor SCMD în scopul contracarării actiunilor presedintelui României si guvernului de reducere a salariilor bugetarilor cu 25% si a tuturor pensiilor, ajutoarelor sociale, indemnizatiei de somaj si a altor drepturi de asigurări sociale cu 15%, precum si de convingere a deputatilor să voteze scoaterea militarilor si politistilor din Legea sistemului unic de pensii:
1. Convocarea urgentă de către SCMD a Consiliului National de Criză pentru stabilirea strategiei unitare de actiune la nivel national si în teritoriu;
2. Demararea actiunilor de încheiere de protocoale cu marile organizatii sindicale din România cum sunt: Confederatia Natională Sindicală "Cartel ALFA", Confederatia Nationala a Sindicatelor Libere din România ”Frătia”, Confederatia Sindicatelor Democratice din România, Blocul National Sindical, Confederatia Natională Sindicală "Meridian", Sindicatul National al Politistilor si Personalului Contractual, Sindicatul pensionarilor din România etc.
3. Stabilirea unui calendar de actiuni comune specifice luptei sindicale;
4. Rezolvarea problemelor administrative de maximă importantă: sediu, finantarea filialelor, logistica filialelor, mijloacele de comunicare între filiale si centru, relatii publice etc.


Miercuri, 26.05.2010, o nouă sedintă a biroului operativ SCMD-Filiala 1 Timisoara.

Biroul operativ SCMD-Filiala 1 Timisoara