25 februarie 2010

APEL CĂTRE TOATE CATEGORIILE DE MILITARI ACTIVI, ÎN REZERVĂ SI ÎN RETRAGERE

Apel si scrisoare deschisa
APEL CĂTRE TOATE CATEGORIILE DE MILITARI ACTIVI, ÎN REZERVĂ SI ÎN RETRAGERE

Doamnelor si domnilor ofiteri, subofiteri, maistri militari si militari (nerecunoscuti dar ) angajati pe bază de contract,
V-ati făcut datoria fată de natiune, fără să protestati, pe arsită, furtuni si înghet, fără duminici si fără zile de sărbătoare, la datorie 24 de ore din 24, în orice conditii de timp si de spatiu, ani sau decenii, sacrificându-vă sănătatea, familia, viata !
Nu ati avut nimic al vostru, pentru că nu aveati dreptul la proprietate, trăindu-vă viata între două trenuri, pentru că ati fost mutati la ordin, din garnizoană în garnizoană, din pichet în pichet, din post de politie în post de politie, pierzându-vă adesea, între două transferuri, familia care nu putea să vă urmeze !
V-ati ruinat sănătatea, în unele cazuri iremediabil, ati fost schiloditi sau v-ati văzut camarazii răniti si, nu de putine ori, căzând la datorie !
Ati tinut, cu grele sacrificii, economia Romaniei timp de decenii, în spate, înfruntând primitivismul tehnicii, minciuna oficială, mizeria, tifosul, în constructii, minerit, agricultură, etc., prin muncă la ordin, nenormată, muncă de sclav ! Sângele vostru a udat Transfăgărăsanul, Canalul Dunăre-Marea Neagră, Casa Poporului, Metroul, autostrăzile, Amenajarea Complexă a râului Dambovita, etc. !
Cu riscul vietii ati intervenit în timpul calamitătilor - cutremure, inundatii, incendii- pentru a salva viata si bunurile altora !
V-ati lăsat vânati ca iepurii în Decembrie ’89, pentru că între voi si specialistii OMON sau KEOD în diversiune se afla populatia mancurtizată, păcălită să “apere cu pieptul gol” Televiziunea Română, nu “Liberă” ci cât se poate de “Ocupată” care televiziune putea fi amutită printr-o simplă apăsare pe buton din punctul de comandă !
Ati îndurat fără să crâcniti mizeria în care spectrul politic (adică impostorii si agentii serviciilor străine) a aruncat tara în ultimii 20 de ani, dovedindu-vă un exemplu de altruism si coloană vertebrală a coeziunii si unitătii nationale !
Ati îndurat batjocura avansărilor pe criterii politice sau “cu plată” si, voi care sunteti de drept, ca în toate democratiile autentice, prin însăsi natura meseriei, COLOANA VERTEBRALĂ A SOCIETĂTII CIVILE, nemeritată insultă, lansată de agenti, impostori si ambuscati, a “controlului societătii civile asupra armatei” !
Ati acceptat, de dragul integrării României în NICIUNDE si în NICĂIERI, să renuntati la împlinirea carierei militare, să predati, la 38, 40, 45, 50 de ani, “bastonul de maresal” cu tot cu ranită, multumindu-vă cu pensii anticipate si penalizate, sau cu promisiunea pensiei la împlinirea vârstei, pentru a o lua de la capăt ca civili, în altă meserie, fiindcă asa au decis “Dumnezeii” zilei ! si v-ati gândit că, luând pe lângă pensia de ”subzistentă” un salariu de începător, vă veti întretine familiile si veti putea plăti datoriile împovărătoare la bănci, până când la 62-65 de ani, veti iesi la pensie si ca civili si din două caricaturi de pensie (una pentru 20 de ani lucrati ca militari si alta pentru 10, 12, 15, 20 de ani lucrati ca “civili”), vă veti ridica măcar la jumătatea pensiei pe care v-ati fi asigurat-o ca militari, dacă v-ati fi încheiat în mod normal cariera !
Ati acceptat să vi se retină ilegal din pensii, impozite, ilegal pentru că pensiile nu sunt venituri ci RESTITUIRI ! Si tot ilegal ati acceptat să vi se retină din pensii si salarii, contributii pentru sănătate, ilegal pentru că Dvs. aveti asistenta medicală gratuită, având medici si spitale militare, prin lege organică. Mai nou, sunteti pe cale de a accepta altă aberatie, altă ilegalitate- sistemul “coplătii” !
Ati acceptat invadarea structurilor militare de decidenti politici, de la sefi de directii, la ministri, decidenti care sunt reprezentantii unor partide si care au năvălit în haită, făcând politica acelor partide si spoliind armata, internele, serviciile, în interes privat sau de grup politic.
Vi se cere astăzi Dvs., fie activi, fie în rezervă, să acceptati anularea Drepturilor omului în Romania (O.G. 137/2000, reactivată la 23.12.2008) să acceptati limitarea prin lege a dreptului la muncă si a dreptului la proprietate (soldă sau pensie) si să aplaudati, eventual, NATIONALIZAREA GRADELOR MILITARE. Mai mult, după scoaterea Dvs. ca “balast” din viata socială, vi se cere să acceptati si diminuarea cu 40-60% a unui drept câstigat- pensia, în cuantumul stabilit pentru fiecare promotie, prin legi organice.
Iar Dvs., celor mintiti că faceti parte din ARMATA NOUA , DE PROFESIONISTI ori vi se diminuează ilegal soldele si vi se pregăteste o pensie simbolică, dacă sunteti activi, ori, dacă sunteti militari angajati pe bază de contract vi se cere să acceptati nerecunoasterea statutului de militar si a pregătirii militare în sistem NATO , spre a fi aruncati pe piata muncii, la 35-40 de ani, ca muncitori necalificati. Cu alte cuvinte, nu contează că ati sângerat, că v-ati văzut camarazii ucisi în Angola, Irak, Afganistan, nu aveti niciun drept ! VOI, minunati soldati profesionisti tip NATO, conform legii impostorilor, nici măcar nu sunteti considerati militari.
Ce sunteti si ce suntem, doamnelor si domnilor ?
Este limpede ! Suntem niste “nesimtiti” ! Ne-au spus-o raspicat seful statului, premierul si căteii lor de presă, cu sau fără barbă, cu tupeul înlocuindu-le inteligenta si cultura, cu veninul sâsâindu-le serpeste printre coltii galbeni, ori divele media cu fusta până la gingii si creierul în tanga ! Si au asmutit gloatele si mai disperate decât în ’89, pentru că atunci li se furau doar bucatele de pe masă, astăzi li se “fură” viata si ca prezent si ca viitor !
Acceptati insulta ?
Acceptati înfrângerea fără luptă ?
Vă atragem atentia asupra faptului că România are toate caracteristicile uneitări învinse si ocupate :
- industria ne-a fost făcută praf, agricultura la fel, pământul nemaifiind al nostru ;
- băncile sunt în mâinile străinilor, la fel bogătiile solului si subsolului, ca si toate domeniile strategice ;
- statul trăieste exclusiv din taxe si se autodistruge, Guvernul dând sub ochii nostri, ultimele lovituri infrastructurii (în administratia publică, transporturi, sănătate, învătământ, etc.)
- drepturile omului au fost anulate, dreptul la muncă limitat, ca si dreptul la proprietate, salariile, pensiile, gradele noastre au fost nationalizate ;
- s-a înfiintat politia politică “CNSAS” si grupurile de actiune pentru lichidarea patriotilor prin “lustrare” (imbecilii nestiind că “lustratia” înseamnă “căutarea” oastei de către domn “la beleag” spre a fi sigur că e aptă de luptă). Totul sub controlul fiilor si neposilor vechilor kominternisti educati la Moscova (ei, fiii si nepotii), în tabere speciale si a slugilor lor;
- s-a proclamat principiul retroactivitătii legilor. Constitutia României a fost anulată prin încălcarea Art.41, privind nelimitarea dreptului la muncă si încălcarea întregului Titlu VII (Art.150-152) cu ocazia organizării ilegale a unui pseudo-referendum, în beneficiul unei singure persoane. Or asta nu se poate întâmpla decât în situatia unei lovituri de stat !
Da, doamnelor si domnilor camarazi, în România, aflată pe marginea abisului, se derulează o lovitură de stat de tip stalinist ! Am numit-o, datorită legilor anticonstitutionale “în cascadă”- PROIECTUL KATIUSA ! Statul “de drept” nu mai există! Democratia înseamnă bunul plac al unui grup restrâns de fosti activisti ai Kominternului sau de odrasle si învătăcei ai lor, din ordinul Cavalerilor Patului Rotund de la Comana !
Nu numai că se urmăreste distrugerea României ca stat, obiectiv, practic, realizat. Se urmăreste aruncarea natiunii române în abisul Istoriei !
Le veti face jocul, participând la circul învrăjbirii românilor pe criterii socio-profesionale ?
Veti astepta pasivi, Ignatul, cu palmele lipite de vipuscă, înclinati la 90º, în speranta pomenii care picură din mâna impostorilor si trădătorilor ? Sau vă veti face datoria ?
În decembrie 1989 ne-am pierdut si onoarea si patria ! De două decenii asistăm pasivi la distrugerea statului. Acum a început distrugerea natiunii ! Chiar vrem să intrăm în Istorie ca ultima generatie de români ?
Sindicatul Cadrelor Militare Disponibilizate s-a înfiintat, după 2 ani de pregătiri, la 18 august 2009, ca “ultimă linie de rezistentă a natiunii române”, în speranta că NOI, “cripto-“, “neo-“, “expiratii”, “dinozaurii”, etc., vom rezista suficient de mult până când actuala generatie de tineri, imună la intoxicarea exercitată de mai bine de 2 decenii prin media, învătământ, cultură, va fi suficient de puternică si hotărâtă să salveze prin luptă statul si natiunea. Datoria noastră este să-i asigurăm, pe lângă transferul de experientă si profesionalism, răgazul necesar ! S-o învătăm apărându-ne, cum să-si apere drepturile fundamentale, drepturile profesionale, dreptul la existentă si afirmare românească. Chestiunea salariilor, a pensiilor, a impozitelor, etc., a apărut pe parcurs si i-am făcut fată “din mers”. Obiectivele noastre sunt însă majore si actiunea noastră de durată ! Am dovedit că putem, răsturnând în 6 zile situatia în favoarea d-lui Radu Stroe, la alegerile pentru Colegiul 1, Sector 1, Capitală. Să dovedim peste 3 ani, din perspectiva a peste 1 milion de voturi, că nu UDMR-ul face jocurile în ceea ce priveste majoritatea parlamentară si guvernul ci NOI !
Cu alte cuvinte să ne redobândim prestanta socială si politică pierdute atunci când, nemaiavând soldati, nu s-au mai organizat sectii de votare în unităti !
Să punem capăt războiului psihologic si de imagine declansat de mutanti împotriva noastră! Salvându-ne pe NOI însine să salvăm natiunea si TARA !
Dacă obiectivele noastre în câmp tactic (salarii, pensii, asistentă medicală gratuită, recuperarea bunurilor armatei, etc.) ne atrag multi “tovarăsi de drum”, din interes conjunctural, de moment, cele strategice impun strângerea în rândurile noastre a ultimilor luptători adevărati ai natiei, pe care nu vrem să-i convingem ! Asteptăm să se convingă singuri si să ni se alăture ! Nu avem nevoie de Napoleoni, că la dat sfaturi tot românul e un geniu, ci de oameni capabili să-si asume riscuri si să ducă până la capăt ceea ce propun ei însisi ! Ne-am pierdut în decembrie `89 si onoarea si patria ? A venit timpul să le recuperăm ! Si onoarea militară si patria ! Metru cu metru si piatră cu piatră ! În interesul românilor, al democratiei reale, europene si al NATO !
Nu ne interesează gloria, care nu tine nici de foame nici de patrie si nici povestile vânătoresti despre presupuse merite trecute ! Pentru că, dacă unul singur dintre noi ar fi făcut în trecut ceva durabil nu ajungeam în situatia în care suntem ! Ne interesează exclusiv prezentul nostru si viitorul copiilor nostri !
Îi asteptăm prin urmare pe toti aceia din rândurile Dvs., capabili să-si suflece mânecile si să treacă la treabă potrivit profesiei noastre comune si specializării fiecăruia, alături de NOI. Să demonstrăm lumii că în România, debarasându-se de NOI, impostorii au renuntat la tot ceea ce înseamnă valoare si profesionalism autentic ! Iar impostorii nu sunt “multi si prosti”. Din fericire sunt putini si prosti si, pe deasupra, fuduli !
Vă asteptăm, asadar, fratilor, la adevărata Adunare a Norodului, cu răul să ii pedepsim pe cei răi, ca să îi fie tării, bine !

Honor et patria. Vae victis !

Presedintele Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate,
Col. (r) dr. Mircea DogaruSCRISOARE DESCHISĂ
Tuturor categoriilor de militari activi, în rezervă si în retragere sau angajati pe bază de contract, membri sau nu ai SCMD, prieteni sau neprieteni

Subiect : MARSURILE, MANIFESTATIILE, PICHETĂRIILE

Doamnelor si domnilor colegi,
Mă adresez Dvs. în nume personal, pentru ca eventualul Dvs. dezacord să nu afecteze imaginea si credibilitatea SCMD ci doar pe ale subsemnatului.
Manifestările de tipul celor enuntate si pe care unii dintre Dvs. ni le solicită cu nerăbdare sunt legale constitutional si în conformitate cu Legea sindicatelor. Prin urmare ni le-am asumat prin însăsi definirea si înscrierea noastră ca SINDICAT, drept mijloace specifice ACTIUNII (venind din partea unor militari, noi nu utilizăm termenul LUPTĂ sindicală pentru a nu înspăimânta… prematur, adversarul) SINDICALE. Vom apela la ele, dar ca … profesionisti.
Opinia mea este că trebuie să aplicăm PRINCIPIILE SI PROCEDEELE ARTEI MILITARE în lupta socio-politică în care ne-am angajat pentru apărarea drepturilor noastre socio-profesionale si, implicit, a drepturilor legitime ale natiunii române. Pentru că adversarul este POLITIC si dispune de toate mijloacele pe care le poate oferi un regim dictatorial, antinational, de ocupatie !
Pe lângă evaluarea cu maxim realism a fortelor si mijloacelor inamicului, cunoasterea în amănunt a obiectivelor sale strategice si a potentialilor săi aliati sau mase de manevră din interior, trebuie să avem în vedere economia fortelor proprii, concentrarea lor la momentul potrivit, actiunea permanentă pe directii (linii) exterioare, specifică unui război de “guerillă”, păstrarea secretului operatiilor, mascarea, organizarea actiunilor prin surprindere, în conditiile de timp si de teren impuse de noi, conditii care să ne permită păstrarea initiativei pe tot parcursul operatiilor, etc.
Ori, la ora actuală, conditiile ne sunt net defavorabile !
De-a lungul unei Istorii “de patru ori milenară”, după Nicolae Iorga, tracul, apoi românul s-a organizat statal din ratiuni militare, de apărare si după criterii militare, cuvântul TARĂ însemnând numai la români, dintre toate popoarele neolatine: 1) întreg teritorial locuit de români; 2) statul si 3) totalitatea bărbatilor înarmati ridicati “ad hostem” adică binomul curte - cohors (gloate), adica structurile militare profesioniste curtea sau “oastea cea mica” si toti “civilii”, cei cu alte profesii, ridicati partial sau în întregime, în situatie de mobilizare generală, la “oastea cea mare”.
În gândirea militară românească nu s-a putut niciodată imagina “curtea” fără “gloate” si “gloatele” fără “curte” în situatii extreme. Până astăzi când “gloatele” au fost văduvite de pregătire militară, au fost sustrase datoriei militare, prin distrugerea binomului “curte-gloate”, fiind, practic, distrusă TARA ! Mai mult, printr-o actiune metodică, tenace, de mancurtizare, “gloatele” au fost transformate din “oaste de rezervă” în “bou` băltii” si întoarse cu mânie, apoi cu ură, împotriva “curtenilor”, adică a militarilor de profesie.
Procesul a fost îndelungat, otrava fiind strecurată picătură cu picătură, încă din deceniile de pregătire a “revolutiilor spontane”. Vă reamintesc doar:
1) stimularea urii pe părti a declasatilor din tribune împotriva uneia sau celeilalte echipe militare, Steaua sau Dinamo, ură ajunsă astăzi în rândul gunoaielor umane ale stadioanelor, la proportiile dementei agresive ( va reamintiti cazul jandarmului agresat bestial de "suporteri". Si care N-AU PĂTIT NIMIC . În SUA erau împuscati pe loc si pe urmă legitimati !)
2) Ordinul dat la jumătatea anilor `80 să nu mai stăm îmbrăcati militar la cozi. Urmat de zeci de treceri în rezervă. Pentru că, dacă voiam să luăm pâine copiilor, noi care plecam acasă la 17:30 când iarna magazinele se închideau la 18:00, nu puteam. De unde scandal cu nevestele si soacrele ! Apoi a venit, din motiv de “sărăcie” (bonuri aveam, dar nu materiale pentru uniforme) “recomandarea” să umblăm “în civil” spre si către unitate. Pentru ca, în ianuarie `90, când eram vânati ca iepurii, să vină ordinul să umblăm numai în uniformă ca “să linistim populatia”. Atunci am sesizat pericolul, când, la primele cozi la “Premial” la care am apărut, desi încă se striga pe străzi “Armata e cu noi”, tatele ne-au agresat cu ură “- Ati apărut ? Păi sigur, vouă vă convenea că AVEATI MAGAZINE SPECIALE !” Si când le-am răspuns cu politetea necesară ... “De unde ai scos-o, proasto ?”, am aflat că prostii eram noi “Da ce, a mai văzut cineva ofiteri la cozi de ani de zile ? Vouă vă mergea bine, că aveati tot ce vă trebuie !”
3) stimularea neîncrederii si adversitătii între “Militie” si “Securitate”, între “Securitate” si “Armată”, pe aceeasi zvonistică potrivit căreia unii ar fi trăit mai bine decât ceilalti.
4) trimiterea generalilor în “Capcana Timisoara”, unde nu au putut actiona împotriva invadatorilor, adică a băietilor OMON si a trădătorilor cetăteni români din familii mixte antrenati de KEOD în taberele din Ungaria, pentru că, lovite 10 ani, sistematic, în stomac, în fata lor au apărut “gloatele” isterizate de agitatori străini si vânduti interni. Doi generali au sesizat adevărul: unul a fost Stefan Guse căruia îi datorăm încă integritatea statului iar celălalt, nenumit de martorii care spuneau cu stânjeneală “a venit un general de la Bucuresti (în orasele din vest) care a spus că ăstia nu mai sunt teroristi, sunt muncitorii”, a fost Ilie Ceausescu.
5) provocarea de incidente între Armată, “Securitate” si “Militie” de către profesionisti străini care aveau câte 3-4 vestoane specifice si mai trăgeau la vedere si în “gloate”, potrivit scenariului , Armata trebuind să lichideze “Securitatea”, iar infractorii scosi din puscării “Militia” (vezi cazurile Sibiu si “Trosca”) pentru ca apoi, “Cine-a tras în noi/ după 22 ?”, “Armata” nemaifiind de folos trebuia acuzată de crime si supusă in corpore oprobiului si urii demente a microcefalilor. Si ca haosul să fie total au mai fost atrase de partea “revolutiei” si “trupele de securitate” (actualii jandarmi) si aruncate împotriva “teroristilor securitătii”, în realitate împotriva armatei si a “gărzilor patriotice” (vezi cazul “PATRAS-OTOPENI”, “prietenii stiu de ce” !)
Acolo unde “gloatele”, prostite să apere “cu pieptu` dezvelit” Televiziunea, care nu trebuia apărată că era “ocupată” nu “liberă”, agentii făcându-si de cap în direct iar transmisia putând fi oprită oricând printr-o simplă apăsare pe buton, nu s-au aflat în peisaj, militarii si-au făcut datoria. Spre exemplu la podul de la Slatina, unde taburile locotenent-colonelului Dumitru Cioflină au făcut muci Esalonul II al grupării OMON care gonea dinspre Craiova spre Bucuresti, supravietuitorii, grav răniti, urlând în limba rusă, după mămicile lor, în spitalul din oras, până când au fost recuperati. Drept pentru care, ajuns sef al St. M.G., generalul Dumitru Cioflină a fost hăituit ani de zile de Ambasada URSS apoi a Federatiei Ruse pe tema sortii celor peste 300 de cadavre pe care OMON-ul nu si le-a recuperat din România si care, potrivit scăpării lui Sergiu Nicolaescu pe un post de televiziune, în dialog cu subsemnatul, în ianuarie 2007, fac plajă prin cimitirele eroilor. Mai ales la Timisoara, cea plină de rusi, unguri si croati atunci si de morminte fără nume astăzi.
6) deschiderea focului asupra armatei dinspre “revolutionari” dar si a focului asupra “revolutionarilor“ din lateral, primul împuscat al Timisoarei fiind pe data de 17 XII 1989, la orele 11:28 a.m., fruntasul ZDURIA ADRIAN si situarea în fruntea “revolutionarilor” care au pătruns în Televiziune si CC, potrivit mărturiilor culese de subsemnatul în mai multe editii ale emisiunii “Istoria care doare”, a numitilor Mark Abasalin si Howard G.T. Steers, “revolutionari” de pe Volga si Potomac, etc.
Si să nu uităm stimati camarazi cele ce au urmat:
- lichidarea locotenent-coloneilor Trosca si Cotuna, a generalilor Nută si Mihalea, arestarea, amenintarea si “disponibilizarea” profesionistilor din servicii, începând cu ianuarie `90 si cu cei pregătiti pe SUA, Israel si Ungaria.
- destructurarea armatei sub pretextul “reformei”, paralel cu acuze la adresa generalilor (cazurile Guse, Chitac si Stănculescu, apoi Hortopan si Topliceanu), “accidentele” cerebrale, cardiovasculare, de avion (cazul Balotesti în care a figurat si subsemnatul, alături de colegii colonei dr. Alexandru Dutu si Petre Otu, pe lista mortilor), de elicopter (vezi cazurile Malutan si Bunoaica), basca pandemia de cancer galopant printre militari (exemplu cazurile Stefan Guse, Ion Safta sau Valeriu Pistol de la SIPA)
- agitarea populatiei împotriva armatei executată de agentii “civici” pregătiti în spiritul Kremlinului de adevăratul conducător al României Comuniste, Gheorghe (Gogu) Rădulescu, trădătorul KGB-ist de la care a preluat stafeta “profesorul” cu 6 clase Saul Bruckner (Silviu Brucan).
- “Tigareta 1” sau destructurarea industriei românesti de război si “Armaghedoanele”, disponibilizările si desfiintările de unităti în perioada 1998-2005.
Toate s-au desfăsurat pe fondul permanentului sondaj de opinie – “În cine are încredere românul?” “În Armată si în Biserică!” Apoi “în Biserică si în Armată!”. Apoi deloc, pentru că, permanent agresate, Armata si Biserica s-au prăbusit în sondaje. Este motivul pentru care sondajele n-au mai fost date publicitătii. Scopul a fost atins !
- gestionarea, de către autorii telenovelei « revolutiilor » europene a crizei si în România, potrivit principiului supapelor: “Dacă deschid Cutia Pandorei, care sunt pericolele pentru mine în România?”. Păi, care să fie:
- miscările studentesti si de extremă dreapta. Le organizăm noi si le dăm lideri în tandem, după gust: unul colturos, altul angelic, până la transformarea agitatiei într-o torpila care fâsâie în nisip. si le oferim compensatii: carte nu, diplome da, joburi facile, sex, droguri, promisiuni !
- miscarea sindicală. Gestionăm criza si aici, cu băietii nostri în frunte, azi lideri sindicali, mâine patroni miliardari, ministri, premieri, etc. De asta le este frica de SCMD care riscă să nu poată fi “gestionat”;
- structurile militare. Le gestionăm prin teroare si promisiuni, reformă adică lichidare, promovarea în frunte a impostorilor, lasilor, nulitătilor, până la definitiva implementare a civililor de partid. Licitatii trucate, spoliere completă de terenuri, clădiri, etc., dotare cu elicoptere, nave, transportoare, etc., din războiul din Coreea;
- miscarea natională. O gestionăm prin sprijinirea minoritătilor si transformarea UNVR în partid. Adică reducerea de la 6.000.000 membri la 250.000 (profesorii, functionarii publici, militarii etc., nu pot face politică). Apoi partidului îi dăm lideri care să-l umple de “succesuri” până la completa disparitie. Se ridică altele ? Le înconjurăm liderii de muhaiele până dispar ca primul. Totul pe fondul atacurilor “civice” ale “intelectualilor” KGB, B`Nai Brits si Sörös care demonstrează că e mai bine să fii “dizident” si “defector” adică trădător ca Pacepa si Răceanu, decât nationalist, al distrugerii sistematice a învătământului si actiunii antinationale prin media si structurile de “cultură” detinute de agenti minoritari. Basca ambuscatii tuturor religiilor, OZN-istii, “violetii”, adeptii popoarelor “dac”, “ardelean”, “vlah”, “moldovenesc”, “nistrean” etc. (orice numai român să nu te declari) fiicele, nepoatele si stranepoatele Omidei, Elodii si manele, fufe-VIP, homosexuali-VIP, etc.
Numai că într-o zi, s-au trezit băietii că militarii n-au abandonat ! S-au regrupat în Parlament, la Guvern, la presedentie, în consilii judetene, locale, la prefecturi, primarii, etc. Si fac greutăti, blocând jaful sistematic si distrugerea infrastructurii statului. De unde decizia de “lichidare” a lor prin interzicerea angajării la stat, aducerea lor la minima subzistentă, permanenta amenintare cu “lustratii”, codul ”rosu”, codul “galben”, codul “albastru”, CNSAS, “Procesul comunismului” declansat de bolsevici autentici, fii de kominternisti cu grade NKVD si GRU. Si, mai ales, printr-o ofensivă imagologică fără precedent: “nesimtitii” si “criminalii” vor pensii, urlă agentii Moscovei lui Stalin! Pentru că Tătuca n-a murit ! Trăieste în mii de “evici”, “ovici”, “ski”, “tki”, “der”, etc.! Si toti vor “binele” României si al prostului de român care si-a uitat menirea.
În concluzie, stimati colegi, prieteni si neprieteni, orice îndemn la actiune stradală prematură este o tentativă de manipulare si o atragere a SCMD în ambuscadă. Pichetând Ministerul Muncii, vom putea fi ridiculizati astăzi de 3-4 agenti ai stăpânilor care să asmută cu lozinci, prin media care este cu totul în mâini străine, “gloatele” împotriva “curtii”.
Avem un singur glont pe teavă si o singură sansă pe care nu o putem irosi, pentru că este “vai de cei învinsi”. Mai ales de niste “gâste romane”.
Pentru a le putea face o vizită încununată de succes “seitanilor”, “bocilor” si “costobocilor” nostri, cât mai curând, propun următoarele:
- sa ne mărim rapid numărul, în mod organizat, prin filiale, nu cu indivizi izolati care pot fi “cai troieni”;
- să ne pledăm cauza în fata părintilor, fiilor, fiicelor, mătusilor, unchilor, verilor, prietenilor, vecinilor, colegilor nostri de muncă sau de “cozi”, deschizându-le ochii si contracarând propaganda civic-kominternistă. Prin actiune directă, de la om la om !
- să deschidem ochii camarazilor sovăielnici, reamintindu-le că drepturile le obtii si le păstrezi prin luptă, nu pupând papucul sultanului.
- să ne autoconvingem, reamintindu-ne nouă si camarazilor nostri că datoria noastră este să apărăm tara prin jertfă, nu să ne împopotonăm cu tinichele si stele fără valoare si să fim scosi ca ursii la circ la diferite mascarade electorale, pentru a le da solemnitate.
- să atragem cultele alături de noi pentru că simbolurile noastre au fost crucea si spada-cruce;
- paralel cu actiunile în justitie în tară si în afară, de sindicat sau individuale, care trebuie să depăsească numărul maximal admis de impostori, de 2000, să încercăm să pătrundem în media, cu onestitate, nu cu ambitii, pentru că astăzi mori cu dreptatea în mână, contând cum iti vinzi marfa nu ce calităti are marfa.
- ripostele noastre, trebuie să vădească nu iritare si furie ci hidosenia lor trebuie demascată prin ridiculizare, fiecare lovitură a noastră trebuind să stârnească la început uimire, apoi zâmbete si, în final, hohote de râs. Propun cu alte cuvinte “Războiul vesel”, ca metodă de contracarare imagologică, desi suntem în inferioritate pentru că noi nu avem decât verbul (pe care ei îl pot trunchia) în timp ce ei au si imaginea (caricaturi, trucuri de cameră, etc.). Dar românul are inteligentă nativă, si un argument bun, repetat printre hohote, poate distruge efectul a 20 de ani de îndobitocire programată.
Si mai sunt si altele pe care le stim cu totii dar nu e cazul să le spunem pentru că ar fi culmea să le mai dăm si totul pe tavă despre mijloacele noastre acestor impostori care se cred, în prostia lor, zei !
Numai asa, când va înfrunzi pădurea, se vor putea aduna pâraiele !
Să fim pregătiti ! Si ca picătură si ca suvoi !

Cu încredere,

Col. (r) dr. Mircea Dogaru
Istoric militar