13 februarie 2010

NIMIC NOU PE FRONTUL DE VEST .....?

Dragi camarazi !
Haideti sa iesim din aceasta stare de letargie in care ne aflam si sa actionam pe principiul " multiplicarii in avalansa " ( bulgarele de zapada ) in ideea in care sa gasim fiecare dintre noi cate 4-5 colegi de serviciu ( fosti militari ) pe care sa-i convingem sa vina spre Filiala 1 Timis a SCMD.
Daca nu suntem cel putin 15 persoane nu ne putem constitui legal si in acest caz nu vom putea fi reprezentati in procesele ce vor urma impotriva statului roman pentru a ne apara drepturile .
Atentie ! Ne asteapta zile grele in ceea ce priveste recalcularea pensiilor .....Voi aveti de gand sa-l credeti pe " piticul atomic " ca la recalculare pensiile noastre nu vor scadea la nivelul unei pensii de femeie de serviciu de la o scoala generala ? Odata legea promulgata , Guvernul va emite " Metodologia de recalculare " si dati-mi voie sa cred ca vor sti ei cum sa o faca in avantajul lor si in dezavantajul nostru , si atunci va fi prea tarziu sa actionam . Toti vom fi afectati . Niciunul dintre noi nu va scapa la recalculare .
Iata un motiv in plus pentru a ne mobiliza in vederea constituirii filialei .
Vae victis ! (vai de viata învinşilor !)
Mr. ALBESCU ROMEO