02 iunie 2010

VINERI 04.06.2010 PROTEST IN FATA PREFECTURII TIMIS - SCMD FILIALA 1 TIMISOARA

Catre membrii SCMD Filiala 1 Timisoara
Vineri 04.06.2010 in fata Prefecturii judetului Timis, are loc o actiune de protest fata de masurile de austeritate stabilite de presedintele Traian Basescu si pentru care Guvernul Boc isi va asuma raspunderea in Parlament. La aceasta actiune de protest, organizata de Blocul National Sindical Filiala Timis si Cartel ALFA Filiala Timis, sunt invitati sa participe toti membrii si simpatizantii SCMD - Filiala 1 Timisoara.
Participanţii la acest miting sunt rugaţi să-şi anunţe prezenţa la secretarul Biroului operativ, Mr. (r)Catalin Mihalache, la telefonul afisat pe blog.
Alte precizari :
Protestul se va desfasura intre orele 13.00-15.00. Rugam membrii si simpatizantii SCMD Filiala 1 Timisoara sa participe in numar cat mai mare si sa fie prezenti in fata Prefecturii Timis la ora 12.45 in locul ce ne va fi destinat. In cadrul mitingului, reprezentantul SCMD va adresa participantilor si actualei puteri cate un scurt mesaj din partea sindicatului nostru. De asemenea, acesta va face parte din delegatia care va inmana prefectului judetului TIMIS " DOCUMENTUL-PROTEST " din partea participantilor la miting. Facem apel la toti colegii, participanti, sa se manifeste in mod pasnic, sa respecte fortele de ordine iar la sfarsitul mitingului sa se retraga in ordine.
Cu multumiri,
Presedintele BO